Γιατί να επιλέξω τζάκι βιοαιθανόλης

Τζάκι βιοαιθανόλης ….. η προσιτή , εύκολη και καλαίσθητη λύση  για κάθε χώρο!!!

Με τις θερμοκρασίες να κρυώνουν, η επιθυμία να παραμείνουμε στο σπίτι αυξάνεται όπως και ανάγκη να κάνουμε τη φωλιά μας όσο πιο άνετη και ζεστή γίνεται και γεμάτη θαλπωρή.

Πώς θα το πετύχουμε αυτό?

Μα με ένα τζάκι αιθυλικής αλκοόλης φυσικά!

Kratki Rounded Inox

Εάν ζείτε σε ένα διαμέρισμα και ιδιαίτερα στην περίπτωση που το νοικιάζετε, οι πιθανότητες να φτιάξετε ένα τζάκι με ξύλα ή αερίου είναι λίγες, αφενός λόγω κόστους αφετέρου λόγω έλλειψης υποδομών (πχ καμινάδας κ.ά).

 

Ένα φιλικό προς το περιβάλλον τζάκι αιθανόλης είναι η λύση!

 

Ένα τζάκι βιοαιθανόλης μπορεί απλά να εγκατασταθεί σε ένα υπάρχον σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά, δεν χρειάζεται εξαερισμός – καμινάδα, δεν υπάρχουν γραμμές αερίου, δεν υπάρχει κόστος ανακαίνισης και εγκατάστασης.

Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τους απλούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να προστεθεί ένα τζάκι αιθανόλης στην κατοικία σας.

  1. Τοποθέτηση σε τοίχο σε λιγότερο από 15 λεπτά

Ναι, διαβάζετε σωστά! Δεκαπέντε λεπτά! Γρήγορα και εύκολα. Με τις συλλογές τζακιού που τοποθετούνται στον τοίχο, μπορείτε απλά να αποσυσκευάσετε και να απολαύσετε μέσα σε λίγα λεπτά. Δεν χρειάζονται καμινάδες, αγωγοί αερίου, εξαερισμός, ηλεκτρική ενέργεια ή καπνοί. Απλά τοποθετήστε τον παρεχόμενο βραχίονα σε έναν τοίχο και τοποθετήστε το τζάκι πάνω στο βραχίονα. Ο βραχίονας μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε τοίχο, καθώς διατηρεί το τζάκι σε απόσταση ½ “από τον τοίχο για να αποφευχθεί η μεταφορά θερμότητας

  1. Ευελιξία σε μοντέλα ελεύθερης στάσης

Η συλλογή  τζακιών αιθανόλης ελεύθερης στάσης – free standing είναι η τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν ευελιξία. Αυτή η συλλογή δεν απαιτεί κρέμασμα, μερεμέτια , καμινάδα ή κάποιου άλλου είδους εφαρμογή. Ξεπακετάρετε το προϊόν και απολαμβάνετε την θαλπωρή του καινούργιου σας τζακιού.  Μετακινήστε το επίσης  τα μεταξύ των δωματίων του διαμερίσματος σας, μεταφέρετε το στο εξοχικό ή όπου αλλού εσείς επιθυμείτε. Η επιλογή είναι δική σας.

Καταλήγουμε λοιπόν ότι ένα τζάκι βιοαιθανόλης είναι εύκολο στη χρήση, με χαμηλό κόστος αγοράς, χωρίς μερεμέτια και έξοδα εγκατάστασης,  και ταυτόχρονα προσφέρει ασφάλεια, ζέστη και θαλπωρή στο χώρο μας και εξαιρετική αισθητική.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας σήμερα για να βρούμε το κατάλληλο για τον δικό σας χώρο.

[rigid_woo_featured_carousel per_page=”12″ columns=”5″]